Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пичове,сложете по една добавка. Няма да ви навреди. Струва 16.00 лева. Аз за пореден път се убедих в качеството на добавката Бардал.http://www.bardahl.bg/bg/product/a/4278

Comment

Първоначално публикувано от rocknrolla79 Покажи съобщение
      Пичове,сложете по една добавка. Няма да ви навреди. Струва 16.00 лева. Аз за пореден път се убедих в качеството на добавката Бардал.http://www.bardahl.bg/bg/product/a/4278
      На другата ми кола и слагах веднъж такава добавка , и резултата е че протече бензин от маркучите на 2 места ! Така че добавки - не мерси , дюзи се чистят по друг начин.
      ...

Comment

Ми не мисля че това се дължи на добавката. Но и никой не карам на сила да я слага. Казах само че на мен ми е помогнала и не само за тази кола

Comment

Като караш на газ, дюзите дали са отпушени или не - няма значение. Така, че не е от добавката - и на газ пак клати.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Чета за тая добавка и не вярвам на ушите си. rocknrolla79 ако искаш отвори тема за тая добавка, щото гледам не спираш да говориш за нея в тема, която няма нищо общо. Почвам да си мисля, че ти я произвеждаш и си я рекламираш
            Някой по нагоре писа, че има сервизи, които могат да излекуват това клатене. Във форума можем само да умуваме и предполагаме, защото тва може да се дължи на 100 неща поотделно, както може и да е комплексно - от два или повече проблема по колата...ама да чакам добавка да ми ремонтира колата...айде стига...
            Ясно е отдавна, че това клатене го има при голяма част от 13-14 годишните таралясници...Който иска реже пин15 и гледа обортомера с усмивка, други ходят по "майстори" сменят чаркове за по 1500 лв и пак си гледат танца на стрелката,трети знаят къде да ходят и си решават проблема...и т.н..
            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Не я пройзвеждам. Спирам да пиша за добавката. Исках само да кажа че моята кола работи доста по добре след намесата на тази добавка.

Comment

Working...
              X